A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Судововишнянської міської ради Львівської області

Відкриття Амбулаторії сімейної медицини у м. Судова Вишня

Дата: 02.02.2023 16:34
Кількість переглядів: 750

         Шановні мешканці Судововишнянської громади з радістю повідомляємо Вас, що 30.01.2023 р. відбулося урочисте відкриття оновленої сучасної амбулаторії загальної практики – сімейної медицини у місті Судова Вишня.  Амбулаторія запрацювала за новою адресою вулиця Сагайдачного, 9 (колишній корпус Поліклініки). Відтепер пацієнти матимуть змогу отримувати якісні медичні послуги в комфортних умовах.

       Щиро вдячні нашому господарському підрозділу (Брицький В.Р., Качмар І.М., Боженко Р.Р., Чиж Т.З.) за пророблену велику роботу та благодійникам, які допомагали матеріальним забезпеченням та працею (Дигдало Юрій, Дац Руслан, Макаруха Олег, Євчук Роман та пан Сергій із Запоріжжя).

Окремо дякуємо голові міста Зеновію Фольтовичу та депутатському корпусу за підтримку, розуміння та допомогу у розвитку медицини.

На досягнутому не зупиняємося… В подальших планах – завершення ремонту амбулаторії та проведення благоустрою прилеглої території. Для реалізації наших цілей очікуємо подальшої плідної співпраці із нашими колегами.

Висловлюємо подяку нашим Захисникам за можливість жити, працювати та змінюватися!

Ми віримо в те, що МРІЮ не зруйнувати...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора