A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Судововишнянської міської ради Львівської області

Кисень "всьому голова" при порятунку життя!

Дата: 21.10.2021 13:39
Кількість переглядів: 450

В цей нелегкий час боротьби з пандемією спішимо повідомити про те, що  КНП «Судововишнянський центр первинної медико – санітарної допомоги» Судововишнянської міської ради Львівської області отримало кисневі концентратори, які було придбано за кошти державної субвенції Департаментом охорони здоров’я ЛОДА.

Кисневі концентратори призначені для використання пацієнтами під контролем сімейних лікарів, які потребують кисневої терапії після виписки з лікарні або чий стан здоров'я не вимагає перебування в стаціонарі.

Видача кисневих концентраторів у тимчасове користування здійснюється на підставі скерування сімейного лікаря або виписки зі стаціонару, де вказано, що пацієнт потребує кисневої терапії.

Пацієнти, які підписали декларації із сімейним лікарем, отримують концентратор для лікування безкоштовно.

Медики вважають, що надавши допомогу пацієнту на початковому етапі хвороби, швидше за все, не знадобиться палата інтенсивної терапії, якщо такий пацієнт перебуватиме на кисневому лікуванні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора