A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Судововишнянської міської ради Львівської області

Важливо!!!

Дата: 16.03.2020 15:51
Кількість переглядів: 1340

Увага!!! Карантин!!!

На виконання Наказу Департаменту ОЗ ЛОДА № 167 від 12.03.2020 р., рішення позачнергового засідання Державної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 2 від 10.03.2020 р.) і рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 5 від 11.03.2020 р. та з метою організації надання своєчасної та ефективної медичної допомоги населенню Львівської області та запобіганню поширення коронавірусу COVID – 19). Та Наказу КНП «Судововишнянський ЦПМСД» № 16-в від 12.03.2020 р. повідомляємо, що з 12.03.2020 р. у закладах КНП «Судововишнянський ЦПМСД» введено карантин.

Лікарі нашого закладу охорони здоров’я застосовують, зокрема,  практику дистанційних консультацій вагітних та дітей першого року життя за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку, у разі необхідності огляди дітей та вагітних будуть проводитися на дому.

Просимо залишатися вдома та телефонувати до сімейного лікаря чи лікаря – педіатра.

Шановні жителі Судововишнянської ОТГ, просимо вибачення за тимчасові незручності. Лікарня  -  це  заклад,  де  завжди  є  скупчення  людей  з  різними  захворюваннями, в тому  числі  й  інфекційними. Тому карантинно-обмежувальні заходи вживаються для того, щоб убезпечити Вас та Ваших  рідних від  зайвого  контакту  з  інфекційними  хворими.

Заздалегідь  вдячні Вам за розуміння.

 

Доброго Вам здоров’я!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора